Wróć O firmie reklama.plocman.pl

polityka prywatności

  1. Czytając, przeglądając i korzystając z niniejszego serwisu internetowego akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności. Wszelkie postanowienia polityki prywatności, w przypadku wątpliwości, należy interpretować zgodnie przepisami ustawy o ochronie danych osobowych.
  2. Firma Plocman Sp. z o.o. jest właścicielem niniejszego serwisu internetowego i zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę wykorzystującą w jakikolwiek sposób serwis www.plocman.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności.
  3. Ustawa o ochronie danych osobowych wymusza cały szereg działań mający na celu ochronę danych osobowych. Plocman Sp. zo.o. respektując zapisy ustawy dokłada wszelkich starań, aby dane klientów chronione były w sposób właściwy. Wszelkie formularze używane podczas zamawiania usług oraz logowania się do systemu np. obsługi poczty realizowane są przy użyciu protokołu bezpieczeństwa SSL, który zapewnia podwyższoną ochronę transmisji danych do sieci Internet.
  4. Wszelkie informacje przechowywane są i przetwarzane przez Plocman Sp. z o.o. z zachowaniem odpowiednich środków bezpieczeństwa, spełniających wymagania polskiego prawa.
  5. Firma Plocman Sp. z o.o. nie udostępnia osobom trzecim żadnych danych osobowych, bez uprzedniej zgody osób, których one dotyczą. Dane osobowe Klientów gromadzone przez Plocman Sp. z o.o. wykorzystywane są jedynie w celu prawidłowego wywiązywania się z dostarczania usług oraz w celach technicznych. Udostępnianie danych osobowych odbywa się na warunkach określonych w ustawie o ochronie danych osobowych.
  6. Klient w dowolnej chwili może zwrócić się o udostępnienie, poprawienie czy usunięcie swoich danych przechowywanych przez Plocman Sp. z o.o., korzystając z naszego adresu e-mail: firma@plocman.pl
  7. Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów lub na forach nie są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Udostępniamy jedynie niezbędne minimum identyfikacji użytkownika w postaci nicka.
  8. Plocman Sp. z o.o. nie wysyła masowej korespondencji niezamówionej, a w szczególności treści o charakterze reklamowym. Plocman Sp. z o.o. popiera wszelkie działania prowadzące do ograniczenia zjawiska spamu w Internecie.
  9. Plocman Sp. z o. o. zastrzega sobie możliwość archiwizacji opracowań statystycznych oraz informacji nie pozwalających na bezpośrednią identyfikację poszczególnych Użytkowników.
  10. Z serwisu, w zakresie w jakim dochodzi do przekazywania danych osobowych Plocman Sp. z o.o., mogą korzystać wyłącznie osoby posiadające pełną zdolność do czynności prawnych. komentarz: przed wpisaniem danych np. adresu email musi być informacja o tym, że trzeba posiadać pełną zdolność do czynności prawnych.
  11. Plocman Sp. z o.o. analizuje logi dostępowe z informacjami o numerze IP użytkowników. Tak uzyskane informacje wykorzystywane są w celach administracyjnych serwisem i przy analizach statystycznych Użytkowników.
  12. Serwery których właścicielem jest Plocman Sp. z o.o. wykorzystują pliki "cookies", które zawierają użyteczne informacje i są przechowywane na komputerze użytkownika - nasz serwer może je odczytać przy ponownym połączeniu się z tym komputerem. Wyłączenie informacji "cookies" w przeglądarce nie pozbawia użytkownika dostępu do zasobów naszej witryny WWW.
  13. Plocman Sp. z o.o. nie bierze odpowiedzialności za zamieszczane reklamy. Kupujący powinien być ostrożny odpowiadając na reklamę, bądź wysyłając pieniądze.
  14. Przykładamy wagę, aby reklamodawcy publikujący swoje reklamy byli wiarygodni, ale nie odpowiadamy za ich czyny. Dane adresowe jak i szczegóły oferty każdego reklamodawcy publikowane są na podstawie dostarczonych przez niego materiałów i podanych informacji.
  15. Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są na stronach Plocman Sp. z o .o. m.in. w postaci linków do witryn internetowych tych podmiotów
  16. Użytkownicy mający sugestie lub pytania do określonej powyżej Polityki Prywatności firmy Plocman Sp. z o. o. proszeni są o kontakt: firma@plocman.pl.
Drukuj
    • Numer alarmowy- 112
    • Pogotowie ratunkowe- 999
    • Policja- 998
    • Straż Miejska- 986
    • Pogotowie Ciepłownicze- 993
    • Pogotowie Energetyczne- 991
    • Pogotowie Gazowe- 992
    • Pogotowie Wodno-Kanalizacyjne- 994
    • Pogotowie drogowe- 954, 24 268-02-22
    • Pogotowie elektryczne- 24 264-03-08
    • Pogotowie hydrauliczne- 24 264-55-94
    • Pogotowie opiekuńcze- 24 262-36-85
    • Pogotowie weterynaryjne- 24 262-40-72,   262-39-92
    • Rejonowe Płockie WOPR- 24 262-92-28
  • Kurs średni z dnia 2024-06-21

    • USD
      4,3341
      +0,23
    • USD
      4,3341
      +0,23
    • USD
      4,3341
      +0,23
    • EUR
      4,7073
      -0,24
    • EUR
      4,7073
      -0,24
    • EUR
      4,7073
      -0,24
    • CHF
      4,7014
      -0,22
    • CHF
      4,7014
      -0,22
    • CHF
      4,7014
      -0,22
    • GBP
      5,3443
      -0,38
    • GBP
      5,3443
      -0,38
    • GBP
      5,3443
      -0,38

    * portal plocman nie ponosi odpowiedzialności za aktualność umieszczonych danych umieszczonych danych